UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI.
Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tinka naudoti antrinės fermentacijos metu buteliuose. Taip pat galima naudoti kuomet įstriga fermentacija. TOP 15 mieles rekomenduojama naudoti su maistingosiomis medžiagomis NUTRIFERM ENERGY.
- Fermentacijos temperatūra 10 – 30°C
- Naikinančios laukines mieles „KILLER“.
- Alkoholio tolerancija iki 17 %.
- Šio kiekio užtenka 30 ltr. misos ar sulčių.
Sudedamosios dalys:
- sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae ex ph. r. bayanus.
- Grynasis kiekis: 10 g.
Gamintojas: Enartis, Italija.