SIDRO mielės
Tinka gaminant sidrą iš obuolių ir kriaušių.Aromatingų, subalansuotų, švelnaus skonio sidrų gamybai. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose. Žema neigiamų sieros junginių (H2S) gamyba. Rekomenduojama naudoti SUPERSTART BLANC maistingąsias medžiagas.
Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. sidro. Grynasis kiekis: 7 g. Fermentacijos temperatūra: 12-20°C
Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae. Naikinančios laukines mieles „KILLER“.
Vartojimo būdas:
- Mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 18-20°C vandens,
- įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
- Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos neturėtų viršyti 10 °C.
DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C mielės žūva.
Gamintojas: LAFFORT, Prancūzija.