Rinkinys RAUDONO vyno gamybai
Pilnas rinkinys raudoniesiems vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyną aviečių, mėlynių, braškių, gervuogių, serbentų, vyšnių ir vynuogių vynų gamybos receptus. Parinkdami savo norimus vaisius ir uogas, Jūs sukursite vyną pagal savo pageidavimus. Rinkinys tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus iš braškių, raudonųjų ir juodųjų serbentų, aviečių, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų vynuogių, gervuogių, aronijų ir t.t. Rinkinys skirtas iki 30 ltr. vyno pasigaminti
PAKUOTĖJE RASITE:
- „A“ MAIŠELIS – PEKTINO FERMENTAS suardo vaisių pektiną ir padidina sulčių išsiskirimą 10-15%, todėl vynai geriau skaidrėja.
Sudedamosios dalys: Pektolazė. - Grynasis kiekis: 5 gr.
- „E“ MAIŠELIS – VYNO MIELĖS.
Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae. - Grynasis kiekis: 10 gr.
- „B“ MAIŠELIS – MAISTINGOSIOS MEDŽIAGOS MIELĖMS. Mielių mitybai ir aktyvumui didinti.
Sudedamosios dalys: amonio fosfatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga CELIULIOZĖ, vitaminas B1 (tiaminas). - Grynasis kiekis: 10gr.
- „H“ MAIŠELIS – KONSERVANTAS VYNUI. Stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir apsaugo
vyną nuo sugedimo. Naudojamas vyno konservavimui.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas, konservantas KALIO METABISULFITAS, antioksidantas askorbo rūgštis. Grynasis kiekis: 10gr. - „J“ IR „K“ MAIŠELIAI – VYNO SKAIDRINIMUI.
„J“– silicio dioksido 30% tirpalas SIL FLOC Sudedamosios dalys: vanduo, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas. Grynasis kiekis: 15g.
„K“– želatinos tirpalas su sieros dioksidu CLARGEL. vanduo, želatina, konservantas SIEROS DIOKSIDAS. - Grynasis kiekis: 15g. „K“– 10 gr.
Gamintojas: ENARTIS, ITALIJA