Konservantas SORBOSOL-100
Konservantas SORBOSOL stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo.
SORBOSOL vyno skonio nekeičia.
Naudojamas vyno konservavimui.
Vartojimo būdas: Pasibaigus vyno fermentacijai
atskirkite nuosėdas. Sorbosol
ištirpinkite 300 ml to paties vyno ir supilkite į likusį vyną.
Dozavimas: 20 – 40g./100l vyno.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio
sorbatas (E 202), konservantas kalio
metabisulfitas (E224), atioksidantas askorbo
rūgštis (E300).
Grynasis kiekis: 100 g.
PAKELIO UŽTENKA 500 L. VYNO.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: ENARTIS, Italija.