Vyno mielės AROMA WHITE
Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t..
Temperatūra ir maistingosios medžiagos gali turėti didelės įtakos vyno kokybei.
Fermentuojant 14-16°C temperatūroje pagamintuose vynuose išryškėja citrusinių vaisių natos.
Aukštesnė temperatūra (17-22°C) sukuria saldžius vaisių aromatus.
Sudedamosios dalys: sausos mielės saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Alkoholio tolerancija: 15%.
Fermentacijos temperatūra: 14 – 24°C.
Tolerancija kitoms mielėms: „KILLER“ (naikina kitas mieles).
Naudojimo būdas:
Vyno mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto iki 22-30°C. vandens. Įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa. Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
DĖMESIO: Prie aukštesnės kaip 40°C mielės sudega.
Gamintojas: Enartis, Italija.